Hälytyskeskus

 

Valvomme asiakkaamme puolesta, ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Toimintamme peruspilarina, toimii sertifioitu hälytyskeskuksemme Kirkkonummella. Tämän yhteydessä toimiva palvelukeskus varmistaa, että asiakkaamme saa kokonaisvaltaisen palvelun meiltä aina, kolmella kielellä, pitkällä kokemuksella.

 

Palvelukeskuksemme palvelee useita kymmeniä yrityksiä, esimerkiksi vika-ilmoituksien ja huoltopyyntöjen suhteen virka-ajan ulkopuolella. Kustannustehokas palvelumme vastaa asiakasyrityksen puolesta, välittäen tiedot ja esimerkiksi huoltopyynnöt sopimuksen mukaan. Palvelukeskusoperaattorimme voi myös luoda kokonaiskuvan tilanteesta ja tehdä tilannearvion siitä, että vaatiiko tapaus välitöntä huomiota vai riittääkö että huoltomies hoitaa asian seuraavana arkipäivänä. Mahdolliset tilannearviot tehdään aina käyttäen asiakkaan kanssa sovittuja askelmerkkejä.

 

Asiakkaamme saa myös tarkat raportit soitoista sekä tehdyistä toimenpiteistä.

Palvelukeskuksen palveluihin voi kuulua myös LVIS-hälytyksien vastaanotto sekä esimerkiksi hissi- ja kiinteistöhälytysten vastaanotto ja käsittely.

 

Palvelukeskuksen palveluihin kuuluu myös esimerkiksi valvontakierrokset kameroiden kautta, porttien ja ovien etäohjaukset, puhelinvaihde- ja palvelupäivystyspalvelut sekä erilaiset avainhallintaan liittyvät palvelut.

 

Jätä tarjouspyyntö, niin mietimme yhdessä uusia turvaratkaisuja.

    Kiinnostuitko? Kysy lisää

    Soita meille 09 3154 9000
    tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle!