Etäpalvelut

Etelävartioinnin etäpalveluja johdetaan ja hallitaan omassa hälytyskeskuksessa ja etävalvomoissa ympäri vuorokauden 24/7/365. Etäpalvelujen ansiosta vartioiden ei tarvitse kiertää tiloja paikan päällä, vaan turvallisuudesta huolehditaan kellon ympäri luotettavasti ja kustannustehokkaasti etänä.

Etävalvontateknologiat ja langattomat järjestelmät sekä uusin sensoriteknologia säästävät kustannuksia, turvallisuudesta tinkimättä.

Tehtävään koulutetut kokeneet päivystäjät analysoivat kamerakuvaa ja antavat tarvittaessa ohjeita etänä kaiuttimien avulla. He myös etäohjaavat portteja ja ovia. Päivystäjämme kommunikoivat sujuvasti kolmella kielellä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarvittaessa päivystäjämme lähettää paikalle vartijan tai huoltomiehen.

Ominaisuudet

Hälytyskeskus ja etävalvomot

Etelävartiointi Oy:n hälytyskeskus sijaitsee Kirkkonummella ja on yksi 13 suomalaisesta Finanssialan Keskusliiton hyväksymästä hälytyskeskuksesta. Hälytyskeskuksellamme on ISO 9001 -laatusertifikaatti (2008–2021).

Etävalvomomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Tallinnassa. Asiakkaita palvellaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä myös viroksi.

 • valvonta- ja ohjauspalvelut reaaliajassa 24/7/365
 • kameroiden, porttien ja ovien etäohjaus ja -käyttö
 • kiinteistöjen LVIS- ja vikailmoitusten sekä huoltopyyntöjen välitys
 • ovenavauspalvelut
 • puhelinvaihde- ja Call Center -palvelut
 • GPS-paikannuspalvelu

  Kiinnostuitko? Kysy lisää

  Soita meille 09 3154 9000
  tai jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle!