Distanstjänster

Sydbevaknings distanstjänster leds och övervakas i vår egen larmmottagningscentral samt i våra distansövervakningscentraler dygnet runt, 24/7/365. Tack vare distansövervakning måste inte väktare göra ronder på plats, utan vi kan ta hand om säkerheten på distans, dygnet runt, kostnadseffektivt.

Distansövervakningsteknologin och trådlösa system samt modern sensorteknologi sparar på kostnader, utan att pruta på säkerhetsnivån.

Special utbildade operatörer analyserar kamerabilder och ger vid behov order och direktiv på distans, via en högtalare. Operatörerna kan också fjärrstyra portar och dörrar. Våra operatörer kommunicerar flytande på tre olika språk: svenska, finska och engelska. Vid behov skickar våra operatörer en väktare eller servicepersonal till objektet.

Egenskaper

Larmmottagningscentral och distansövervakningscentraler

Sydbevakning Ab:s larmmottagningscentral finns i Kyrkslätt och är en av 13 larmmottagningscentraler i Finland, som är godkända av Finanssiala r.f.
Vår larmmottagningscentral har beviljats ISO 9001 – kvalitetscertifikat (2008-2021).

Våra distansövervakningscentraler är belägna i Kyrkslätt och i Tallinn. Våra kunder betjänas på svenska, finska, engelska och estniska.

 • övervaknings- och distansstyrning i realtid 24/7/365 
 • styrning och användning av kameror, portar samt dörrar på distans
  fastigheters VVS-alarm samt felanmälan och servicebehovs mottagning och förmedling (Dessa som skillda punkter)
   
 • dörröppningstjänster 
 • telefonväxel och Call Center – tjänster 
 • GPS-lokaliseringstjänst

  Intresserad? Fråga mer

  Ring oss 09 3154 9000
  eller lämna ditt telefonnummer, vi ringer dig!